За нас

600.415

Нашата история

Ние сме малка семейна фирма, предлагаща комплексен набор от услуги в областта на фото и видео заснемането, изработката на фонове и декори за различни видове лични, семейни и корпоративни събития. Разполагаме със собствена дърводелска работилница за декори. Дейността ни като фото студио стартира през 2012 г., а от 2018 г. имаме своя печатница за фото фонове, в която осъществяваме широкоформатен печат на винил, фолио и текстил. Работим в тясно сътрудничество с парти и сватбени агенции.

signature
Идея
Идея
Ние ще ви дадем идея и ще я реализираме по най-добрия начин, за да подчертаем уникалността на вашето събитие.
Дизайн
Дизайн
Изработваме персонализирани дизайни по задание на клиента, с които вашето лично и/или корпоративно събитие ще остане запомнящо се.
Печат
Печат
Осъществяваме висококачествен печат на целия набор от материали, необходим за декора на вашето събитие – винилни фонове, кръгли арки, текстилен печат, фолиа и други.

Мисия

     Нашата мисия е да осигурим всичко необходимо за организацията, провеждането и заснемането на твоето събитие. най-голямата награда след всяка една проява, от която ние сме станали част, е тази, че сме оставили у малки и големи чувства на щастие, удовлетвореност и споделеност.

В Студио 13 ще продължаваме да работим в посока подобряване на всеки един аспект от нашата работа – във фото и видео заснемането, изработката на декорации и други. Вярваме, че само по този начин ден след ден ще сбъдваме мисията ни – да даряваме радост за всеки, който ни се доверява да бъдем част от неговия празник.

bs-blog-3