Цени

Цени на фото услуги:

Пакет Фото и Видео заснемане – Промо цена – 180 лв/час. Получавате монтиран филм, всички снимки обработени и записани на DVD диск с печат и обложка на диска изработени специално за вас.

Сватба – пакети според вашите предпочитания.

Заснемане на ритул – 100 лв до 1 час – снимки преди влизането в залата, цялостно заснемане на церемонията, снимки с гостите.

Заснемане на сватбена сесия – 160 лв – до 2 часа – около 40-60 кадъра професионално заснети и ретуширани.

Пълен пакет сватба:

Пълно отразяване на вашия сватбен ден, детайли, украса, фото сесия, всички ритуали, снимки с гостите. Всички снимки обработени и записани на DVD диск с обложка и печат на диска.

Цени:

*600 лв – до 10 часа – 1 фотограф

*Пакет сватба мини – 60 лв/час – минимум 4 часа

Овъртайм – 60 лв/час

Кръщене – получавате: отразяване на целия ритуал в храма, сесия с гостите, DVD диск със специално изработена обложка и печат на диска, всички снимки обработени и записани на диска.

Цени:

*за ритуал 100 лв

*за ритуал + до 1 час в заведение в рамките на Варна 150 лв.

Детски рожден ден и семейни партита – получавате: всички снимки обработени и записани на DVD диск с индивидуална обложка и печат на диска.
Цена 90 лв/час

Фото сесия на открито или в Студио 13:

Мини сесия – 30 кдъра – 60 лв

Стандартна сесия – до 50 кадъра – 90 лв

Бизнес фотография – Представяне на вашия бизнес, вашата работа, служебна визитка или нова услуга, която предлагате. Всичко необходимо за да изглежда вашия бизнес по-добре. Изготвяне на цялостна предварителна концепция, безплатна консултация и предварителен разговор за визията. Професионална обработка според вашите желания и нужди. Допълнителни опции за изготвяне на дизайн на визитка, флаер, лого, албум в електронен или печатен вариант. Видео клип визитка. Цената зависи от времето за заснемане и сложността на обработка. За повече информация свържете се с мен.

Видеозаснемане:

Цена – 120 лв за 1 час.

*Получавате монтиран филм, записан на DVD диск с печат и обложка на диска изработени специално за вас.

*Транспорт в рамките на Варна влиза в цената. За заснемане извън града се доплащат транспортните разходи – 0,80 лв/км.

Ваучери за подарък за предпочитана от вас сума със специален дизайн!