Фотография и видеография

Цени

Цени на фото и видео услуги:

Фотография

Пакет сватба:

Пълно отразяване на вашия сватбен ден, детайли, украса, фото сесия, всички ритуали, снимки с гостите. Време за получаване на готовите снимки до 8 седмици след сватбения ден.

Цена:

600 лв – до 8 часа

Овъртайм – 60 лв/час

*Пакет сватба мини – 80 лв/час

Кръщене – получавате: отразяване на целия ритуал в храма, сесия с гостите, DVD диск със специално изработена обложка и печат на диска, всички снимки обработени и записани на диска.

Цени:

*за ритуал 100 лв

*за ритуал + до 1 час в заведение в рамките на Варна 150 лв.

Детски рожден ден и семейни партита – получавате: всички снимки на линк за теглене.
Цена 80 лв/час

Бизнес фотография – Представяне на вашия бизнес, вашата работа, служебна визитка или нова услуга, която предлагате. Всичко необходимо за да изглежда вашия бизнес по-добре. Изготвяне на цялостна предварителна концепция, безплатна консултация и предварителен разговор за визията. Професионална обработка според вашите желания и нужди. Допълнителни опции за изготвяне на дизайн на визитка, флаер, лого, албум в електронен или печатен вариант. Видео клип визитка. Цената зависи от времето за заснемане и сложността на обработка. За повече информация свържете се с мен.

Видеозаснемане на кръщене:

Видеозаснемане на Свето кръщение до 90 мин в църквата.
Започваме със заснемане на посрещането на гостите, заснемане на кръщелника пред църквата, детайли от украсата и важните елементи от ритуала, заснемане на целия ритуал, заснемане на излизането от храма и кратка видео сесия на гостите с кръщелника пред храма. Получавате готов монтиран филм с продължителност около 30 мин.
Време за получаване на готовото видео – 2 седмици.

Цена – 150 лв

*Транспорт в рамките на Варна влиза в цената. За заснемане извън града се доплащат транспортните разходи – 0,80 лв/км.

Ваучери за подарък за предпочитана от вас сума със специален дизайн!